Bij het kopen van een auto ben je vaak niet alleen op zoek naar een auto die je van A naar B brengt, maar ook eentje die bij je persoonlijkheid past. DEMA autoservices snapt dit maar al te goed, daarom helpen we je graag een handje om je auto nog verder van jou te maken met deze vier accessoires!

Muziekliefhebber?

Kun jij geen genoeg krijgen van muziek en hou je van een goed geluid in je auto? Misschien is een upgrade van je geluidssysteem dan wel wat voor jou! Je kunt het zo gek niet bedenken of het valt te plaatsen of te vervangen in je auto, zo ook je speakers. Bij tweedehands auto’s wil het nog wel eens voorkomen dat de speakers niet meer naar volledig vermogen functioneren, of dat je niet helemaal tevreden bent over de kwaliteit van het geluid. Dit valt gemakkelijk op te lossen door een subwoofer te laten plaatsen of door de speakers te vervangen! Voor elk budget is een optie beschikbaar en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Dus zet Abba op standje maximaal in je auto met je hippe nieuwe speakers!

Zakelijke reiziger?

Ben je voor je werk veel onderweg en draag je vaak een colbert? Dan is een kapstok in je auto helemaal geen gek idee! Deze handige accessoire plaats je op de hoofdsteun van de bestuurders- of passagiersstoel en hiermee kun je gemakkelijk je colbert ophangen en kreukvrij houden! Je hebt al een auto-kapstok voor 12,99, maar ook hier geldt; je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, afhankelijk van het materiaal, het merk en of je hem bij je dealer koopt of juist online. Deze auto-kapstok is de ideale oplossing voor de zakelijke rijder die ook nog eens goed voor de dag wil komen! Wanneer je een zakelijke reiziger bent, maak je vaak ook de nodige kilometers. Het is daarom van belang dat je je auto goed onderhoud. Let op je vloeistoffen, ruitenwissers, velgen en banden. Benodigdheden om je auto te onderhouden zijn te koop in onze webshop. Indien deze niet op voorraad zijn kunnen wij de accessoires altijd bestellen. Diverse onderdelen, zoals motoronderdelen, velgen, winter- en zomerbanden, ramen en testsets kunnen wij niet leveren. Wij raden het aan om hiervoor bij een erkende garage navraag te doen, zoals een officiële Vakgarage garage.

Sportieve bestuurder?

Hou je wel van een beetje doorrijden op de snelweg als de blauw-rood-wit gestreepte auto’s even niet in de buurt zijn? Dan is Flitsmeister de oplossing voor jou. Dit handige aapje kun je activeren voor vertrek en waarschuwt je doormiddel van een geluidsmelding of melding op het scherm over een aankomende file, een ambulance die wil passeren of een flitspaal! Enorm handig als je net als wij ook geen fan bent van de akelige enveloppen met verkeersboete’s. En het mooiste? Het appje kost helemaal niks! Hou wel in gedachten; hou het veilig, 210 op de linkerbaan met je flitsmeister geactiveerd is nog steeds geen goed idee. In Nederland.

Bezorgde ouder?

Bekommerd om het comfort van je kleintje onder het rijden? Misschien is een gordel hoes dan wat voor jou! Deze plaats je over de gordel en maakt hem zachter, wat voor een kleintje in een autostoeltje helemaal geen slecht idee is! Nooit meer die snijdende gordel voor je dropje langs, maar een zacht luchtkussentje die hem ook nog eens extra beschermt bij een ongeval, maar laten we daar maar niet op hopen.
Zelf ook geen fan van die snijdende gordels? Papa en mama kunnen de gordelhoes ook prima gebruiken!

Benieuwd naar de beste deals voor de bovenstaande accessoires? Neem een kijkje in de webshop van DEMA autoservices en krijg ze gratis thuisbezorgd. Veilige reis!